HTML

Fény.post.küld

Friss topikok

Szelekció

2015.01.13. 00:12 AlternaTiva

Az elmúlt 5-6 évet ki kellene radírozni az ember életéből. Superman-es kamu vallomások, fülbe lihegések, nyögve nyelés, édes-savanyú mártásban. Hiszen te 'az' vagy, nélkülözhetetlen (kezű/szájú/lelkű) unikum, csillagszemű juhászlány, akit egy nap után mindig és örökké és bármikor, téperegyes nyáltenger áramlása mellett. Másra nem, de a napra igen, ne halj meg, mert én is harakirizek. Közben meg semmi ágán ültek a szívek, lábtörlő alatt lévő kulcs a mókusodút is nyitotta, te vagy éppen a nemecsekerNŐ, netán Pistike/Móricka/Sárika egyremegy, keret más, a fekete lyukak köteleznek. Netán az eszbetűs rémség dettó kapucsinó-ivás, napi három és a mag elvetődött az ugarra. Ha kikel, hepiszánsájn, fehérfodros ruha, trilla, pilla, rezeg odabent, de Duracell az drága, arra nem ruházunk be. Egyszer használatos, oszt' kidobjuk, ne a szelektívbe, hisz ez csak háztartási hulladék. Répa-retek-mogyoró, van zsákodban minden jó. Addig gazdálkodtunk oktalanul, amíg a végén már a kékmadarak is sírtak-ríttak. 
Konklúzió: Használd okosan az ATP-t, vigyázó szemedet másra csak akkor vesd, ha te épp egy eszkimó igluban üldögélsz fagyoskodva csúfan, véreres szemmel és egy sóhajoddal rá tudsz venni valakit, hogy az eszhelyi Mekiből hozzon neked egy dupla sajtburgert. Ha már éhen haltál, mire odaér, akkor pedig jól púderezzen be, hisz a legkönnyebb a 'nem létezőt' szeretni...

Szólj hozzá!

Címkék: férfi múlt gondolt

A bejegyzés trackback címe:

https://tiva.blog.hu/api/trackback/id/tr597066603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása